статус беженца
|
Зарегистрируйтесь и вы сможете задавать вопросы, учавствовать в форуме, узнавать мнение клиентов.

статус беженца
статус беженца
rus | eng
свяжитесь с нами по вопросу статуса беженца Карта сайта
Офис в Лондоне: +44.20.8144.9997
Офис в Торонто: +1.647.558.7520
paterton.ca  paterton@outlook.com
 

АМЕРИКАНСЬКА ВІЗОВА ЛОТЕРЕЯ DV-2010

АМЕРИКАНСЬКА ВІЗОВА ЛОТЕРЕЯ DV-2010

Лотерея у рамках схваленої Конгресом Програми диверсифікаційних імміграційних віз проводиться Державним департаментом щороку у відповідності до Розділу 203(с) Акту про імміграцію та громадянство (АІГ). У розділі 131 Акту про імміграцію від 1990 року (Pub. L. 101-649) містяться поправки до розділу 203 АІГ, які передбачають новий клас іммігрантів – так званих «диверсифікаційних іммігрантів» (DV-іммігрантів). Згідно цього Акту між мешканцями країн із низьким рівнем імміграції до Сполучених Штатів щороку розігрується 55 тис. віз, які дають право на постійне проживання у США.

17.02.2015

Лотерея у рамках схваленої Конгресом Програми диверсифікаційних імміграційних віз проводиться Державним департаментом щороку у відповідності до Розділу 203(с) Акту про імміграцію та громадянство (АІГ). У розділі 131 Акту про імміграцію від 1990 року (Pub. L. 101-649) містяться поправки до розділу 203 АІГ, які передбачають новий клас іммігрантів – так званих «диверсифікаційних іммігрантів» (DV-іммігрантів). Згідно цього Акту між мешканцями країн із низьким рівнем імміграції до Сполучених Штатів щороку розігрується 55 тис. віз, які дають право на постійне проживання у США.



Щорічна Програма DV дає можливість отримати диверсифікаційну імміграційну візу США особам, які відповідають простим, але жорстким критеріям. Виграшні заявки у розіграшах Диверсифікаційних віз вибираються комп’ютером випадковим чином за принципом лотереї. Проте самі візи розподіляються між шістьма географічними зонами таким чином, що більша їх кількість припадає на регіони з нижчим рівнем імміграції до США. Візи не розподіляються серед країн, з яких до США на постійне проживання за останні п’ять років виїхало понад 50 тис. осіб. Жодна з країн, включаючи ті, що входять до Offshore World, та громадяни яких допускаються до участі у розіграші, не може претендувати більше ніж на 7% загальної щорічної кількості диверсифікаційних віз.

Що стосується лотереї DV-2010, то у ній не братимуть участь вихідці з країн, з яких до США за попередні 5 років іммігрувало понад 50 тис. чоловік. Перелік цих країн: Бразилія, Канада, Китай (материкова частина), Колумбія, Домініканська Республіка, Еквадор, Сальвадор, Гватемала, Гаїті, Індія, Ямайка, Мексика, Пакистан, Філіппіни, Перу, Польща, Південна Корея, Об’єднане Королівство Великобританії Та Північної Ірландії (крім Північної Ірландії) включно із залежними територіями та В’єтнам. Особи, які народилися у Гонконгу (спеціальний адміністративний регіон), Макао (спеціальний адміністративний регіон) і Тайвані, до участі у Програмі допускаються.

У Програмі DV-2010 Росія повернулася до списку країн-учасниць. Косово також було додано до списку країн-учасниць. Зі списку країн-учасниць DV-2010 жодна інша країна не була виключена.

Для того, щоб підвищити ефективність і безпеку програми Диверсифікаційних віз з 2005 року Держдепартамент запровадив систему електронної реєстрації учасників розіграшу. Держдепартамент використовує спеціальні технології та інші засоби, щоб ідентифікувати осіб, які вдаються до шахрайства з метою нелегальної імміграції, або тих, хто надсилає більше однієї заявки.

Вперше у Програмі DV-2010, особи, які надіслали свої заявки на участь у ній, можуть перевірити статус своїх заявок в режимі on-line і визначити, чи їх заявки були відібрані. Переможці лотереї будуть і надалі повідомлятися про виграш звичайним листом.

ПЕРІОД РЕЄСТРАЦІЇ

Заявки на участь у розіграші DV-2010 потрібно подати у електронному вигляді у період з 12:00 за Східним літнім часом (GMT-4) 2 жовтня 2008 року (четвер) до 12:00 за Східним стандартним часом (GMT-5) 1 грудня 2008 року (понеділок). Апліканти можуть знайти електронну форму заявки на участь у диверсифікаційній лотереї на www.dvlottery.state.gov протягом реєстраційного періоду. Заявки у паперовому вигляді не прийматимуться. Ми рекомендуємо аплікантам не чекати до останнього тижня реєстраційного періоду для подачі заявки. Велика кількість заявок може призвести до затримок із їх обробкою. Заявки не будуть прийматися після 12:00 за Східним стандартним часом (GMT-5) 1 грудня 2008 р.

ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ

Ви повинні бути вихідцем з однієї з країн, вихідці з яких допускаються до участі у Програмі DV.

Виходець з країни, який допускається до участі у Програмі: У більшості випадків такою країною є та, у якій Ви народились. Проте, існують ще два шляхи, за якими Ви можете бути допущеними до участі.

* Перший: якщо Ви народились у країні, вихідці з якої не допускаються до участі у Програмі, але ваша дружина/чоловік народилася/народився у країні, вихідці з якої можуть брати участь у розіграші, то Ви можете зазначити у відповідній графі країну, в якій народилася/народився дружина/чоловік за умови, що Ви та Ваш чоловік/дружина отримають візи та виїдуть до США одночасно.

* Другий: якщо Ви народились у країні, вихідці з якої не допускаються до участі у Програмі, але жоден з Ваших батьків не народився у цій країні і постійно не проживав на момент Вашого народження, то Ви можете вважатися вихідцем з країни, де народився один з Ваших батьків, якщо це країна, вихідці з якої допущені до участі у DV-2010.

Ви повинні мати освіту або професійну підготовку, яка відповідає умовам Програми DV.

Освіта або професійна підготовка: Ви повинні АБО закінчити середню школу чи її еквівалент, яким вважається успішно закінчений курс 12-річної початкової та середньої освіти, АБО мати впродовж останніх п’яти років дворічний робочий стаж, який вимагає не менше двох років професійно-технічної підготовки. Ви можете знайти посилання на перелік професій у базі даних Міністерства праці США O*Net OnLine), представники яких допускаються до участі у Програмі. Щоб отримати більше інформації щодо достатнього робочого стажу, дивіться відповідь у розділі часті питання.

Якщо Ви не відповідаєте цим вимогам, Вам не слід подавати заявку на участь у Програмі DV.

ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ У DV-2010

Державний департамент буде розглядати лише заявки, подані у вигляді електронної реєстраційної форми (ЕРФ), заповненої на сайті www.dvlottery.state.gov протягом реєстраційного періоду. Всі заявки претендента будуть дискваліфіковані, якщо від його імені буде отримано більше ОДНІЄЇ заявки, незалежно від того, хто їх надішле. Ви можете подавати заявку самі або довірені особи можуть подати заявку від Вашого імені.

Якщо заявка зареєстрована правильно і успішно, на дисплеї з’явиться підтвердження, яке міститиме ім’я та унікальний номер-підтвердження. Ви можете роздрукувати це підтвердження для власних потреб, використовуючи друкувальну функцію свого веб-браузера. Починаючи з 1 липня 2009 року, Ви будете мати можливість перевірити статус своєї заявки, зайшовши на цей веб-сайт і ввівши Ваш унікальний номер-підтвердження та особисту інформацію.

Заявки у паперовому вигляді не прийматимуться.

Надзвичайно важливим є надання усіх необхідних фотокарток. Заявку буде дискваліфіковано, якщо до неї не буде додано всіх необхідних фотокарток. До заявки потрібно прикласти нещодавно зроблені фотокартки:

- претендента;

- його/її дружини/чоловіка;

- кожного з їх дітей віком до 21 року (на момент подання електронної заявки), включаючи рідних, всиновлених у встановленому законом порядку та пасинків і пасербиць (окрім тих, які вже є громадянами США або мають право на постійне проживання у Сполучених Штатах), навіть якщо діти живуть окремо від претендента і не збираються іммігрувати до США за диверсифікаційними візами.

Фотокартку дитини, яка уже є громадянином США або постійним мешканцем США, надавати не потрібно.

Групові або сімейні фотокартки не прийматимуться; кожен член сім’ї повинен бути сфотографований окремо.

Якщо фотокартки Вашої дружини/чоловіка та кожної дитини не будуть надані – заявка вважатиметься неповною. Така заявка не буде прийнята і її потрібно буде подавати повторно.

Якщо до заявки не буде додано всіх необхідних фотокарток, заявку основного претендента буде дискваліфіковано та у візі буде відмовлено всім особам, які супроводжують основного претендента.

Всі фотокартки (претендента, його/її дружини/чоловіка та кожного з їхніх дітей) у вигляді окремих графічних файлів прикріплюються до ЕРФ і відсилаються разом з нею по глобальній мережі. Графічні файли можна отримати за допомогою цифрової фотокамери або шляхом сканування фотографічного відбитка за допомогою цифрового сканера.

Заявка буде дискваліфікована, якщо буде визначено, що прикріплені до неї фотокартки зроблені давно, або якщо над ними проводились маніпуляції (зміни), або якщо вони не відповідають вимогам, які пояснюються нижче.

ІНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ПОДАЧІ ЦИФРОВИХ ФОТОКАРТОК

Графічний файл повинен відповідати наданим нижче композиційним та технічним специфікаціям. Його можна виконати одним із двох шляхів: зробити цифровий фотознімок, або використавши цифровий сканер, відсканувати готову фотокартку.

Перед подачею своєї заявки на участь заявники можуть перевірити відповідність своїх фотокарток всім вимогам, скориставшись лінком фото-перевірки, розміщеним на веб-сайті e-DV. Фото-перевірка надає додаткові технічні поради щодо композиційності фотокартки, а також приклади правильних та неправильних фотокарток.

Композиційні специфікації: поданий цифровий знімок повинен відповідати наступним композиційним специфікаціям. В іншому випадку його не буде прийнято до розгляду.

Розташування голови: особа має дивитися прямо у об’єктив; голова не повинна бути нахилена, опущена або піднята вгору; зображення голови має займати близько 50% площі фотокартки.

Тло: особа має бути знятою на світлому нейтральному тлі; темне або рясне тло є неприйнятним.

Фокус: фотокартка має бути сфокусованою.

Прикраси: фотокартки, на яких особа зображена у сонцезахисних окулярах або інших аксесуарах, які закривають обличчя, не прийматимуться.

Головні убори: фотокартки претендентів у головних уборах можуть бути прийнятими до розгляду тільки у випадку, якщо такі убори є частиною релігійних вірувань. Навіть у такому випадку вони не повинні закривати частин обличчя. Фотокартки претендентів у племінних або інших головних уборах, що не мають суто релігійного призначення, не будуть прийматися до розгляду. Фотокартки військовослужбовців, пілотів, інших службовців, що носять уніформу, у військових головних уборах не будуть прийматися до розгляду.

Подання кольорової фотокартки (глибина кольору 24 біт) – є обов’язковими. Фотокартки можуть бути отримані за допомогою цифрової фотокамери або відскановані і збережені у файл на комп’ютері. Якщо Ви користуєтеся сканером, його потрібно налаштувати на глибину кольору 24 біт (True Color). Згідно вимог програми, кольорові фотокартки повинні бути відскановані з використанням лише таких налаштувань. Нижче зазначені додаткові вимоги до сканування.

Технічні специфікації

Подана цифрова фотокартка повинна відповідати нижчезазначеним специфікаціям, інакше система автоматично відмовить у прийнятті ЕРФ заявки та надішле повідомлення відправнику.

Новий цифровий знімок. Для того, щоб зробити новий цифровий знімок, треба виконати такі вимоги:

- формат графічного файлу JPEG;

- максимальний розмір файла 240 кілобайт (240 KB);

- роздільна здатність: 600 пікселів у висоту на 600 пікселів у ширину;

- глибина кольору: 24 біта кольору.

Сканування поданих фотокарток. Перед скануванням фотокартки потрібно пересвідчитись, що вона відповідає композиційним вимогам, зазначеним вище. Якщо фотокартка відповідає вимогам щодо кольору та композиційності, відскануйте її згідно наступних специфікацій:

- роздільна здатність сканера 150 точок на дюйм (150 dpi);

- формат графічного файла JPEG;

- розмір зображення максимум 240 кілобайт (240 KB);

- роздільна здатність зображення: 600x600 пікселів;

- глибина кольору: 24 біта кольору.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ ФОРМИ

Для того, щоб подати заявку на участь у лотереї DV-2010, існує лише один спосіб. Необхідно подати форму DS 5501, (електронна візова диверсифікаційна форма), яку можна заповнити лише на сайті www.dvlottery.state.gov. Якщо реєстраційна форма буде заповнена не повністю, заявку претендента буде дискваліфіковано. При заповненні реєстраційної форми претенденти повинні будуть надати таку інформацію:

1. ПОВНЕ ІМ’Я – Прізвище, ім’я, по-батькові.

2. ДАТА НАРОДЖЕННЯ – Число, місяць, рік.

3. СТАТЬ – Чоловіча або жіноча.

4. МІСТО/СЕЛО, У ЯКОМУ НАРОДИВСЯ.

5. КРАЇНА, У ЯКІЙ НАРОДИВСЯ (назва країни повинна відповідати сучасній назві країни, у якій народився аплікант).

6. КРАЇНА ПОХОДЖЕННЯ (країна походження, як правило, співпадатиме з країною народження. Країна походження не пов’язана з країною проживання. Якщо Ви народились в країні, яка не допускається до участі у Програмі DV, будь-ласка, перегляньте інструкції щодо інших шляхів, за якими Ви можете бути допущені до участі).

7. ФОТОКАРТКА ПРЕТЕНДЕНТА (див. технічну інформацію стосовно специфікацій зображень. Якщо у Вас є дружина/чоловік та діти, обов’язково додайте їхні фотокартки).

8. ПОШТОВА АДРЕСА – (адреса, місто/село, район, область, поштовий індекс, країна).

9. КРАЇНА ПРОЖИВАННЯ (країна, в якій Ви мешкаєте сьогодні).

10. НОМЕР ТЕЛЕФОНУ (якщо є).

11. АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ (якщо є).

12. НАЙВИЩИЙ РІВЕНЬ ОСВІТИ, який Ви отримали. Необхідно вибрати один із варіантів: (1) лише початкова освіта, (2) незакінчена середня освіта, (3) середня освіта, (4) середня спеціальна освіта, (5) незакінчена вища освіта, (6) вища освіта, (7) магістратура, (8) ступінь магістра, (9) аспірантура, (10) ступінь кандидата або доктора наук.

13. СІМЕЙНИЙ СТАН (неодружений/на, одружений/на, розлучений/на, вдівець (вдова), офіційно проживаю окремо).

14. ВІДОМОСТІ ПРО ДІТЕЙ (Ім’я, дата та місце народження Вашої дружини/чоловіка та всіх рідних дітей, а також дітей, всиновлених у встановленому законом порядку та пасинків і пасербиць (окрім тих, які вже є громадянами США або мають право на постійне проживання у Сполучених Штатах), навіть якщо Ви вже не перебуваєте у шлюбі з батьком/матір’ю дитини або якщо дружина/чоловік або дитина мешкають окремо від Вас і не планують іммігрувати до США разом з Вами. Слід мати на увазі, що діти, яким виповнився 21 рік і більше, а також діти, які перебувають у шлюбі, не мають права на отримання диверсифікаційних віз. Однак Закон США передбачає деякі виключення: якщо Ви подали електронну заявку DV до того, як Вашій неодруженій дитині виповниться 21 рік, і 21 виповнюється до моменту отримання візи, у процесі обробки візової справи дитина вважатиметься як така, що ще не досягла 21-річного віку. Якщо претендент не надасть інформації про всіх своїх дітей, його заявка буде дискваліфікована).

15. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДРУЖИНУ/ЧОЛОВІКА (Ім’я, дата народження, стать, місто/село, у якому народилася/народився, фотокартка. Якщо претендент не надасть інформації про дружину/чоловіка, його заявка буде дискваліфікована).

16. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДІТЕЙ (Прізвище, ім’я, дата народження, стать, місто/село, країна, де народився/народилась, фотокартка; включіть всіх дітей, зазначених у пункті 14).

ВІДБІР ПРЕТЕНДЕНТІВ

З-поміж правильно заповнених заявок за допомогою комп’ютера випадковим чином відбиратимуться виграшні. Претенденти, заявки яких виявляться виграшними, будуть повідомлені про це поштою у період з травня по липень 2009 року та отримають додаткові інструкції, включаючи інформацію про розміри витрат, пов’язаних з оформленням імміграційних документів. Переможців Лотереї повідомляють про виграш НЕ електронною поштою. Претенденти, заявки яких не будуть відібрані, НЕ отримають жодних повідомлень. Посольства і консульства США не матимуть змоги надати повний перелік відібраних претендентів.

Дружини/чоловіки відібраних претендентів та їх неодружені діти віком до 21 року також матимуть право звернутися по візи для того, щоб супроводжувати головного претендента або приєднатися до нього. Візи, що розігруються у рамках програми DV-2010, будуть видаватися з 1 жовтня 2009 року до 30 вересня 2010 року.

Щоб отримати візу, претенденти, відібрані випадковим чином під час розіграшу, повинні відповідати ВСІМ вимогам, які висуваються до потенційних іммігрантів законодавством Сполучених Штатів. Такі вимоги можуть значною мірою підвищити рівень необхідної ретельності та збільшити час, потрібний на обробку справ учасників-вихідців із деяких країн, зазначених у даному документі, включаючи, але не обмежуючись, країнами, які вважаються спонсорами тероризму.

ВАЖЛИВА ПРИМІТКА: Для того, щоб взяти участь у щорічній DV-програмі, не потрібно нічого платити. Уряд США не співпрацює із жодними консультантами чи приватними фірмами у проведенні DV-програми. Будь-які посередники чи інші особи, які пропонують свою допомогу у підготовці Вашої справи для участі у DV-програмі, чинять це без згоди та дозволу на це Уряду США. Використання будь-яких посередників або сторонньої допомоги для участі у DV-програмі є справою самого претендента. Правильно та кваліфіковано заповнена форма, надіслана у електронному вигляді самим претендентом має такі самі шанси бути відібраною комп’ютером Консульського центру Кентуккі, як і форма, заповнена для претендента посередником за певну оплату та надіслана в електронному вигляді. Кожна форма, отримана протягом реєстраційного періоду, матиме рівноцінний шанс бути відібраною з-поміж інших форм даного регіону випадковим чином. Однак, отримання більш, ніж однієї форми, заповненої на одну і ту саму особу, дискваліфікує претендента, незалежно від того, як було надіслано форму.

//


Возврат к списку



Paterton office in Toronto, Canada 11.02.2015| Paterton office in Toronto, Canada
Paterton Office in Toronto, Ontario, Canada

Клиент из Киева иммигрировавший в Германию 03.07.2014| Клиент из Киева иммигрировавший в Германию
Client from Kiev whom we helped with his immigration to Germany.

Блоги, отзывы, вопросы от клиентов

Все блоги
В случае если вы желаете найти лучшую работу что станет достойно оплачиваться а также приносить наслаждение, тогда вам обязательно желательно найти портал vsevn.ru где вы увидите все вакансии Нижнего Новгорода. Все вакансии все работа находятся именно на этом портале. Заходите на ресурс vsevn.ru и будете реализованным и обеспеченными.
Читать подробнее
Здравствуйте, мне нужна помощь в эмиграции в Англию, как беженцы. Как можно с вами связаться?
Читать подробнее
ЗДРАВСТВУЙТЕ НАМ НУЖНО ПРИГЛАШЕНИЕ ИЗ КАНАДЫ ДЛЯ НАШИХ САТРУДНИКОВ С УВАЖЕНИЕМ DIMITRI VARDOSHVILI DIRECTOR NGO COUNTRY GEORGIA IN WORLD GEORGIA, TBILISI E- mail: ngogeorgiacom@gmail.com
Читать подробнее
Доброе время суток нужна консультация по поводу беженцев в Германию. Как можна связаться с вами
Читать подробнее